Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Tuesday, January 25, 2011

Kena bahan weh,,, hehe

Assalammualaikum??

Harini nk sembang ckit jeq la,,, hahahaha,,,
korunk ingat xpasal post "Mencari Cinta" ok,,,

Skrang ni aku kena bahan kaw2 kat opis,,, hampeh tol,,
siot tol member2 aku gelakkan aku,,, mmg hampeh lagi,,,
yang xbley bla,, MAT,, siap call aku cakap hello~~ saya sedang mencari cinta,,,
hahahah,,,

Mmg best aku jadi bahan an,,, grhhhhh
mode- happy,, hahahaha

13 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

happy la tu....
sebab cinta sedang berenang2 dalam hati

kekekkekek.....

Adii NakHeran said...

yanie : -.-' heppy apa,, sakit hati,, nk cover jeq heppy,,, hehehe

E.d.Y said...

haha...xpe la jadi bahan..tp jangan terlebih sudah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

woooooo bilerrr orang gelak tak perrr nanti kalau ko jadikan ianya kenyataan ko kawin nanti pasti ade orang nagissss.... warrgghhhhh

Pdod said...

alo broo...mencari cinta di tv 9 la bro...haha..smoga jumpa la apo yg ko cr...lens yg power...

Imran nyambek said...

takpe...same2 bahan...same2 hapy.kan?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sabor bnyk2 yer adii....

(^^,)

Adii NakHeran said...

E.d.Y : xd la,, sikit2 jeq,, tapi makan dalam juga la,, haahaha

Afzainizam : hahaha,, nanges sebab dorang bangga,, hehe,,

Adii NakHeran said...

pdod : hahaha,, lens lu punya beb,,, wa pinjam xbagi2,, hahaha

imran : ofcoz,, sama2 gelak,,, happy la tu kan,, hahaha

yanie : ehhh adi ni penyabar :P

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nangisssss pasal diorang jelous kat ko tuuuuu.... alahaiii

BUNGA said...

as salam..
hehe.. usik mengusik tu yg best.. kenangan dgn kawan2 :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kepada yang BELUM PERNAH JATUH CINTA...
Bagaimana kalau jatuh cinta?
Mahu jatuh, jatuhlah! Tetapi, jangan sampai terjerumus.
Biar selamba tapi stabil. Berkongsilah tetapi jangan tak adil.
Cubalah untuk memahami tetapi bukan bermakna
tidak boleh meminta apa2.
Bersedialah untuk terluka dan menderita,
tetapi jangan simpan semua rasa sakit
jika itu yang benar2 dialami.

Kepada yang ingin MENGUASAI...
Hatimu patah melihat orang yang kau cintai
berbahagia dgn org lain,
tetapi akan lebih sakit lagi apabila mengetahui
bahawa orang yang kau cintai ternyata
tidak bahagia dengan mu.

Kepada yang takut MENGAKUI...
Cinta menyakitkan bila anda
putuskan hubungan dengan seseorang.
Tetapi, lebih sakit lagi bila seseorang
memutuskan hubungan dengan mu.
Tetapi, cinta paling menyakitkan apabila
Orang yang kau cintai langsung tidak
mengetahui perasaanmu terhadapnya.

Kepada yang masih bertahan

MENCINTAI SESEORANG YANG TELAH PERGI...
Hal menyedihkan dalam hidup ialah
bila kau bertemu seseorang lalu jatuh cinta.
Kemudian akhirnya menyedari bahawa
dia bukanlah jodohmu dan kau telah
mensia-siakan masa bertahun-tahun
untuk seseorang yang tidak layak.
Kalau sekarang dia sudah tidak layak,
10 tahun dari sekarang pun dia tetap tak akan layak.
Biarkan dia pergi dan lupakan..

itamrazali said...

shantek sgt..aku pun shantek..