Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Monday, January 24, 2011

Sape gurl yang call aku??

Assalammualaikum???

Apa khabar semua??
semoga dalam keadaan sihat walafiat,,, yang mana kurang sihat,,
aku doakan semoga cepat sembuh,,,

cuma nk bagitawu,,,
semalam ada seorang wanita,,, dia call aku,,,
dia minta tolong aku,,, ok xpe aku dengar,,

aku : salam,, sape ni??

gurl : ni orang,, adi nak minta tolong u shoot gambar i utk buat potrait dalam frame,, berapa u ambil,,,??

aku : ni perempuan eh?? kalo perempuan sy free jeq,, sambil aku gelak2,, (cth : HAHAHAHA)

gurl : saya tanya betul2,, kalo free bukan bisnes,, <-- time ni dia series,, jd aku takot skit,,

aku : awak area mana?? kalo ikutkn saya charge herga frame jeq,, nk besar mana 12x18 ke 12x24,, tapi nk lokasi kat mana??

gurl : saya area serdang,, frame ikut awak mana sesuai,, utk potrait saya,, saya nk buat dalam studio,, saya sewa studio,, awak shoot,, boleh ke??

aku : insyaallah boleh,, tapi bagitawu awal sebab sy skrang dah banyak kerja sabtu ahad,, pack jadual,, beritahu seminggu sebelum nk buat,, takot jadual trashing,,

gurl : ok la,, nanti saya call lagi,, terima kasih,,


Ok,, yang aku peliknya sape dia ni,,, kenapa aku,, macam mana dia kenal aku,, mana dia dapat nombor aku,, sedangkan aku beginner lagi,, aku pown ikut orang jeq,, skill tu ada tapi xbanyak,, kalau dia nk aku juga,, aku pergi jeq la,, aku akan tawu juga sape dia,,
view wide la juga,, korunk tengok tenang x??

9 comments:

aima in luv said...

ayokkkkk... peminat kot..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dia mesti ada adik yg cun

heheheh

(^^,)

Adii NakHeran said...

aima : wahh kalo peminat,, itu la fest time adi ada peminat ooo,, heh

Yanie : ye ke?? macam mana yanie taw?? teka jeq?? xnk la describe lebey2,,

HonEyBuNNy said...

secret admire..tng la tgk..mcm nak g mandi ja..hehehhe

niesz said...

si pencinta kot..hahaha...mane tau die nk wat kejutan..pndai2 je niesz nie..hebat la, da ade org mintk tlg amik kam gmbr..permulaan yg baik nie..lpas ni ley la bkak business.. :)

Imran nyambek said...

fulamak.cayalah der

zazaw said...

HAHAHAH
peminattt kau la tuuu
gahahahaha

E.d.Y said...

secret admire tu..huhu

Kasih nur azie said...

rezeki jangan ditolak. bini mesti dicari.