Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Wednesday, February 2, 2011

Hari wilayah korunk buad pe???

Assalammualaikum????

hehe,, apa khabar semua???
haiyaaa sudah lama xupdate blog,,
selama ni blogwalking jeq aku buad,,, hehehe,,
xd idea la,,,

Semalam hari wilayah,,,
sape yang tinggal di wilayah cuti,,,,
dan kalo cuti,, apa korunk buad eh??

Aku semalam shoot gambar,,,
outdoor,,, Azrul ngn Nadia,,,
fuhh askar tu,,, lihat jeq la gambar2 dorang ni,,,

Sebelum tu mnta maaf,, sebab nk publish ckit jeq,,
xmo banyak2,,, hehe
serasi~

hensem x?? cuba bayangkan kalo aku yang pakai,, peh!!

gambar yang ni,, cikgu aku amik dari jauh,, di suwuh aku action cmni,,


wow,,, bang zack aja xpakai baju ni beb,, cikgu aku pn sama pakai baju cmni,, haha


tambahan gambar baru,,, cikgu jai punya~~




sila tinggalkn pesanan untuk membangun k,,

10 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

adii....

chantek la pic2 kamoo..

kalau nak wat pre wedd...berapa RM eh...? ehheheh

hari wilayah...? dok umah jer...dok tempek nama n alamat kat kad jemputan hehhehe


(^^,)♥

Adii NakHeran said...

yanie : terima kasih ^^ pre wedding sahaja?? untuk 1 hari?? nak gambar yang macam mana?? story book ke,, sticky album ke,,,

E.d.Y said...

pergghh..smart gambar..thumbs up!

rieyana ynn said...

nice pic...;d

penyejuk hati said...

cantiknya gambar2 adi..dh bp lama dh adi wat photoshoot camni?

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ohhhh aku dok johor mana ade cuti wilayah wehhhhh...

yuppppp kalau tangan fotografer ni aku akui semua yang dia tangkap gambar cantik2 belaka

zazaw said...

semart !!!

Imran nyambek said...

giler syle..macam pro.ke lu memang pro nih?

Kasih nur azie said...

pinjam baju pengantinnnnn pelesssssssss

FIQAFI said...

chentk gmbar!!