Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Monday, March 7, 2011

Korunk kena taw,, Ini Amat Penting!!

Assalammualaikum??

Apa khabar semua,,,
harap2 sihat,,,
Post kali ni nak lepaskan geram~ hehe (gelak sinis)


GERAM!! GERAM!! GERAM!!
MARAH!! MARAH!! MARAH!!


Itu la gambaran perasaan aku sekarang,,
pagi tadi,, aku top up kat mmbr aku PDOD RM10
duit blom bayar lagi untuk top up,,,
sebab cadangnya g lunch jap g nk keluar duit,,, and then bayar,,

Biasa la,, aku xske letak duit banyak2 dalam purse,,
payah t,, aku salu lupa,, hikhikhik,,

Sambung balik,, belum bayar lagi duit topup,,
cek2 baki tinggal rm1,, woahh,, service provide multimedia banyak masuk,,
and semua yang datang2 SHIIT PUNYA WEB,, boleh dikatakan PORNO WEB,,
ingat aku hadap ke benda semua ni kat nfon,, simpan pn x dalam nfon ni,,
takde nafsu langsung nak tengok kat 3.5″ TFT touchscreen,! laen kat PLASMA,, boleh tahan, hahaha
mmg hangin 1 badan aku,, dah la 3 mesej,, RM9 tolak,, then dia hantar mesej lagi

"[Free Msg] E1201 : Sorry! Your account balance is not sufficient to do this transaction"

Wahh ni benar2 nak melantak lagi,, aku diam2 makin sakit jiwa aku,,
smpai xjalan kejo,, sabar aku da ilang dowh T_T,, parah la,,

So, aku amik decision call maxis center,,
cakap dengan dia punya customer service,,,
then aku cakap la,, boleh x block no yang 36933,,
dia cakap boleh,, akhir nya dia block juga tadi~,,

"THANKS TO KAK MIMI  DARI MAXIS CENTER SEBAB TOLONG DELETE NO TAK GUNA DARI NO FON AKU"

"AKU DAH BAGI 5 BINTANG UNTUK BELIAU"

Tunggu masa dalam 24 Jam,,
akhir kata dari aku,, no dari 3XXXX walaupun dia cakap Free ke bagai ke~
jangan layan,, kalau da di charge,, call cepat2,, aku tak tawu sape amik service ni dari nfon aku,,
YANG PASTI bukan aku yang buad,, sebab aku xpenah layan mesej2 dari lahanat yang nakkan duit haram!!

[Gambar Upload BEsok]

mood sakit jiwa~
nak layan lagu " creep - radiohead "
korang try layan k,,
pastu cuba dengar lagu,,  " lemon tree - fool garden "


29 comments:

Imran nyambek said...

gigit je.grr

Azza Firza said...

errr errr,


TERBARU :kami memang sweet couple :D

niesz said...

bengang giler kalau kena mcmtu, elok2 dah topup, kena lak nyr bnda merepek tu..mmg patut call mxis centre tu, nyusahkan btul msg2 mcm ni..rugi duit..

aleen aiden said...

haik.mcm mane bley jadik mcm 2 ye?lainla klo kite send ON pape ke,barula tolak kredit.heran nih!hu3

KHRLHSYM said...

sepak je. hahaha

fadila ismail said...

haha..sabar je la..

KizZ said...

Hah...situation ni...same dengan situation Kiz..EE geramnya!!!RM8 tu dia tolak...sakit ati tol..

Ooo rupenya leh block eh no tu...kayh2 hari ni jugak Kiz nak block!TQ taw

Adii NakHeran said...

imran : gigit tang mana?? hehe

Adii NakHeran said...

azza : ?????

Adii NakHeran said...

niesz : tawu xpe,, 1st and 2nd time boleh trime,, ble 3rd dah ilang sabar,, T_T

Adii NakHeran said...

aleen aiden : tu la pasal,, dia incharge melalui service multimedia,, siot tol,, hantar link apa2 tah,,

Adii NakHeran said...

KHRLHSYM : maw shoot skli la,,

Adii NakHeran said...

fadila ismail : sabar juga la nie,

Adii NakHeran said...

kizZ : baguih2,, cepat2 buad

syaza kelyza said...

hadoi . sabar jek la T.T

Azza Firza said...

sabar sabar,

azi nur said...

ngrrr geram222....

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bebawak sabar yerrrrr.... maxis selalu menyusahkan dengan msg yang merugikan duit ajerrr... delete nombor kan senang.. habis citerr

::cikjuju::◕‿◕ said...

erk.kita plak tros tukar no..hihi

dLa said...

dla pnah dpt msj cmtu gak.

cantekk said...

mak aih...semilan hengget
siap tinggalkan singgit tu haha
mulia la konon

sabau je la,,

zazaw said...

kau bako jer mxs

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

Global Bookmark Today said...

Nice article. Unique thinking. Thanks.

Excellent Article Submission said...

Useful post. We look forward for the next. Thanks.

Muslim Forum Blog said...

Important work. I appreciate it. Thanks.

List Submission said...

Excellent job. Make such work available. Thanks.

Daily International News said...

Admirable work. Make another such like it. Thanks.