Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Wednesday, March 23, 2011

Best wooah pergi Canon Center,, hehe

Asslammualaikum??

Korunk sihat an?? alhamdullilah,,, syukur,,
Allah S.W.T masih memberi kesempatan untuk anda lagi,,,

Ni nk story tentang aku ke canon center,,,
sebabnya,, kamera problem,, haha,,
ada fungus kat metering tu,, grhhh,,
pas2 lens 70-300mm canon xleh autofocus,,

Masalah2,,, nk ta nak kena la g,,,
perjalanan dari putrajaya ke ara damansara mengambil masa 35minit,,,
setelah aku smpai di sana,, aku terus bagi kamera,, dan sambil menuggu,,
aku di sape oleh petugas,,

"En, kalau nk tunggu en boleh ke cafe dlu"
then pergi la aku ke cafe,, sambil lunch,,,
tapi boleh dikatakan mahal makanan kat sana,,
nasi ayam RM6~ perghh terkezut,, tapi makan jeq la,,,


19 comments:

Cempaka R.Minta said...

hii
sana ada minum free

Heidi Shafiq said...

wow cam best.. :)

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

warrgghhh ni mesti dapat bawak balik kamera cangih free kan... kan...

Adii NakHeran said...

Cempaka : hahaha,, mana tawu nieh?? aa mmg ada minum free cafe,,

Adii NakHeran said...

Heidi shafiq : mmg best juga,, staff dia mesra ^^

Adii NakHeran said...

afzainizam : mano ado,, kena tinggal lens lagi ada la =,=" hehhe

Eyka said...

betul2..best..smbil tnguu smbil dapt air free~ suke woo~ hahahaXD

*eyka tak hot la adii..eyka hangit jer~ lalalalala~ haha*

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yuppp kalau awek cun melecun yang jaga kaunter tu ok lahh... aku pun nak gak pergi

airazulaikha said...

singgah sini..mcm best je..

cantekk said...

igtkan free,,,
awat mahai..
lauk daging unta kot ;-D

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

Better Article Submission said...

Nice work. I appreciate it. Looking for such useful future works. Thanks.

SEO Forum Blog said...

Pertinent post. Needs to be available. Thanks.

Directory Surrender said...

Such works should be regular. People demand it. Thanks.

Dhaka Guide said...

Admirable post. Wants more. Thanks.

First Article Surrender said...

After many days such article have read and really enjoyed it. Thanks.

Great Article Surrender said...

Hai. Beautiful work. Write frequently and be beloved of others.Thanks.

Great Article Resignation said...

I like your post. Wordless comment. Thanks.

First Article Resignation said...

Essential post. As rose in all flower. Keep writings. Thanks.