Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Friday, February 25, 2011

Slamat Tinggal,,,

Assalammualaikum??

Apa khabar warga2 blog??
ok la post kali ni nak cite pasal barang yang di jual  ^^
nak tawu x barang pe?? baikpunyerr,, hahahaa,,

Tadee la,, ianya nset,,, huhuh,,
nset apa??
"Sony Xperia x8" hehehe,,

Macam ni citenya,,
mula2 hantar msj kat 10 orang gurl,,,
sebab nak cari buyer girl jeq la,, yang pandai jaga,, hehehe

Sekali feedback yang baguih 4 orang yang nakkan nfon ni,,
yang 6 lagi nak tengok dlu la,, bagai la,,
ohhh,, aku dilema,, 4 orang,,, WoW!! 4 orang tuu, heheeee
akan tetapi,, yang sorang ni merayu tahap dewa,, dia siap ugut lagi, hahaha,,

Dia cakap,, "adi, kalau xjual dgn aku, aku tegur ang lagi 2tawon"
ish2x,, mana boleh cam 2,, smpai ati dia kan?? xpe la,, aku letgo kat dia jeq,,
dia siap blanja makan lagi,, hehe,, bestnya,,, kat tepi pantai tu,, sejuk jeq~~

Yang lagi 3 tu menjawab la,,
bagai2 alasan aku bagi,, ye la item 1,,,
kesian dorang,, dorang btol2 nak,,

Ingat nak letgo N97 32GB aku ler,,
ada berminat???




4 comments:

lionteen said...

knpe x jual kat lionteen dulu.. ala.. dah terlepas. huhu

Adii NakHeran said...

lionteen : hehe,, tu la pasal,, tapi ada lagi n97,, nak?? heheh

dLa said...

best tk pkai nie?

fadila ismail said...

dah lame x jenguk blog org..huhu..
ri tu cakap nak jual android x10? erm..xpe, dah beli dh..tgu feed back dari adi xde pun...