Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Tuesday, February 22, 2011

EEEE,, nak release tension??Korunk ada Impian??

Assalammualaikum??

Yawnn~~ ngantuk pula,, hehehe,,
nak buat cm mana,, walaupn kerja ada ni,, tapi dah nangtuk,,,
sebenarnya,, ehh tadee pape la,, heheh,,

haaa kalau korunk nk release tension an,,,
korunk salu buad pe?? buad lawak?? =,="
boleh ke time korunk tension korunk buad lawak?? tak an,,

kalau aku la an,, nak release tension,, pegang kamera,, hehe,,
pas2 shoot ar apa ada kat mata ni,, aku tak kesah,,
kadang2 kul 1 2 pagi aku amik kamera,, duk luar rumah,, saje cari subjek,,

pas2 waktu aku baring mengadap kipas atas kepala,, aku tetap pegang kamera,,
taksub an,, gilew benorr,,,
kadang2 tidow dengan beliau,,,

Aku tadee tedibear,, wife??? hareemm,, kawin xlagi,,
jadi dengan kamera la aku kawin,, tapi impian aku nak beli lens harga RM22000,,
buley ke aku beli lense tu?? (200-400mm f/4 L,,)
itu kalau la ada dekat aku,, series la,, mmg aku akan tidow sambil pluk lens sahaja,, hehe,,

ni aku kutip dari internet,,



tapeee pakai yang ada jeq la kan,,, T_T
yang mahal2 ni tunggu aku bincangn dengan future wife,,, hahahahampehhh,,


Jenguk jeq galeri aku ni,,,

Korunk nak yang ni??

Ke korunk minat yang ni??



18 comments:

aima in luv said...

bestnya camera cm2.... mmg dh teringin lama dh

Adii NakHeran said...

aima :beli la,,,
beli la,,,,
suruh papa belikan,,, hehe

Edy Zaidi said...

dah lama xbeli lens baru...teringin nak beli lens mahal2..tp fulus takde..huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ade impian nak beli tapi sampai sekarang tak tercapai.... mahal lerrr mana ade duit nak beli...

Adii NakHeran said...

Edy Zaidi : hehe,,, kawen dlu bro,, baru beli,, hehe

Afzainizam : beli yang murah2 untuk permulaan,,, belajar dari bawah,,, ada herga starting 1.3k murah la tu kan?

azzey said...

Nk dua2. sape nak tlg belikan ek?...hi3..

nur said...

MAK AII 22K TU..

JEMPUT KE: ALL IN ONE

niesz said...

suka duk perap lam bilik..kalau x ley gak., cari mak..gosip!haha..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak release tension?

kuar dating la adiiii


hahahhaha

Adii NakHeran said...

Azzey : hehe,, ask u husben la bli kan,, boleh take pic smpai xlarat,, hehe

Nur : tu la pasal,, mahal kn? ble pikir2 dah boleh kawin dlu,, hehe,,

Niesz : buad pe tu perap dalam blik??
layan perasaan?? wuahahaha

Yanie : dating?? =,=" single lagi la,

penyejuk hati said...

nak release tension nyanyi syok sendiri jer..adi nk beli lens tu kna simpan duit dlm tabung dr skrg la..(^_^)

Adii NakHeran said...

penyejuk hati : ish2,, nyanyi smpai abis sore?? hehe,, tu la pasal,, tapi kalo beli lens ni,, ckup duit x nak kawen?? heheeh

Imran nyambek said...

yang lens panjang lah beb.nampak cool

Adii NakHeran said...

Imran : senang ckit nak skodeng orang eh?? hahahaha

sTaRLighT said...

huhuhu
mmg ade cmera cm gini tp bukan reti sgt nk guna..
slalu kene sound ngn ayah..
beli mahal2 tp x gune..
grrr mne nk rti sgt bru nk blajar..

anyway salam persahabatan..

azzey said...

SAJE DTG SINI..:)

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ye lahhhhh ramai yg dah pakaiiiii.... kena beli gakkkk lahhhh nampak gayanyerrr

Lizzie Yasmin said...

owh ko shoot org tgh tidooo ek???? hahahha..
mlm2.. byk orang wat kejwe part time,.. hehehe