Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Monday, February 14, 2011

Siyes lama gila aku xupdated,,,

Assalammualaikum??

Dari jauh ampun dan maaf sebab lama xupdated blog ni,,
xpew,, lepas ni aku cuba cari topik2 yang bagos2 utk tontonan korunk,,,
semalam hari ahad,,,

Kenapa dengan hari ahad??
aku ngn kengkawan g broga hill,, kehkeh,,,
siyes time tu 5:45 pagi aku bagun dorang call,,,
ngantuk gila bhai,,, dah janji kena la g,,, mandi,,, hehehe,,

Sejuk jeq,, solat subuh dowh dlu,, 6:30 baru gerak,,
oh shitt,, 1 benda aku tak lupa,,, pehhh dah smpai broga ni beb,,,
aku tercari2 nfon n97 aku,, pehhh menangis aku,, cari2 xjumpa,,
padahal aku letak dalam keta,, aku teringat yang tertinggal kat kedai makan,,

Masa kat kedai makan tu,, aku ngn kengkawan aku seronok sembang,,
smpai lupa,,, last2 bila dorang call ada bawah seat keta,, hampeh,,
time tu aku rasa bahagia,, haha,, its my wife k,

ok pasang kuda2,, korunk ingat nak bersilat jeq pasang kuda2?? hehe

ayuh terbang!!

ok,, 

salah sorang xd dalam pic ni T_T

ahhh,, aku blurr

13 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

suker tgk pic kapal terbang kertas tu
korang memang keretip..

(^^,)❤

Adii NakHeran said...

yanie : hehe,, nak jadi seorang artis kena ada kreativiti yang menarik,, supaya gambar laen dari yang laen,,

Eyka said...

wah2~ cntik la pic ni..suke! ^^

azzey said...

Teringinnya nak ke sini...

p/s: gbr yang aksi melompat tu very nice!

E.d.Y said...

lama giler menyepi

nice pic bro

Kasih nur azie said...

broga? adik bilik saye kene hempap batu kat situ. tsk tsk tsk.

rieyana ynn said...

nice pic...tapi pose kat tebing2 jew..ta takut jatuh kew..uh...

khairul hisyam said...

gambar lawa bro :)

Adii NakHeran said...

Eyka : thanks ya ^^

azzey : jom la,, nanti ada lagi naik dengan pendaki solo,, ^^

E.d.Y : haha memang lama,, selama ni blogwalking jeq,, banyak topik kena rahsia,, thanks yaa~

Kasih : ohh ye ke? tumpang simpati, memang bahaya,,

Adii NakHeran said...

rieyana : mmg takut time tu,, tapi nak pic yang best,, kena berani gak la,,

khairul hisyam : thanks bro!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak mai aloq staq ka....ambik gambaQ kak yanie cakpong2? hehehe

(^^,)❤

Adii NakHeran said...

yanie : kg cek pon kat aloq staq,, dekat alor merah,,, hehehe,, ble cik yanie kawin?? hehe,, ala kalau nk outdoor kat putrajaya pn boley :)

niesz said...

nice shoot lorh!like it!