Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Thursday, February 17, 2011

Nak menang ipad x??korunk ada fesbuk??

Assalammualaikum??

Hari ni kalian sihat x?? moga2 sihat la,,
yang mana xsihat tu bila ngadap screen pc/lappie mesti sihat punya,,,
takpun ngadap ipad mesti sihat punya,,, hehehe,,

Nak tanya korunk la sape yang xd fesbuk??
aku rasa zaman skrang ni ramai dah ada fesbuk,,
even orang kat kampung pn da ada fesbuk,,,
cuma aku jeq tadee fesbuk,, <--  (nampak sangat ko tipu,,,)

Hahaha,, cmne nk register fesbuk eh?? <--( lagi cuba untuk tipu)
tolong ajar,,, hehehe,, mmg buduss,,

ok la let we series,, korank nak menang ipad x??
nak tawu syarat2nya,,, memang senang,,,
aku bagitaw sikit jeq,,
"gambar profile korang kena like paling banyak,,"

itu je yang penting,,,
kalo korunk nak sertai,, add aku dlu,, kat fesbuk,,
tapi bukan aku yang anjurkan,, abang jai punya cikgu,,
aku nk join,, tapi ada ke orang like pic aku?? hehe

ni dia punya hadiah2x,, menarik x??

ni status aku,, hehe,, saje nk action,, blagak x?? hampeh ko adii

11 comments:

niesz said...

kena letak pic yang mantap la mcm tu kalau nk kena like bnyk2..hehe..

E.d.Y said...

pperrgghhh...aku pantang tgk contest hadiah menarik..hehe

Adii NakHeran said...

Niesz : tak payah mantap pon xpe,, janji ada orang like,, hahaha,,

E.d.Y : silakan join,, jangan takot,, sebab aku malas nak join,, hahahah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh kena bua face book lahhh ni..... kena ade orang like kerrrr... oohhh senang gak rupanya...

tapi payah nak menang pulakkk

syaza kelyza said...

giler heaven hadiah dye , hehehe :D

HonEyBuNNy said...

nak nak nak menang....ehheh

aima in luv said...

saya tak de fesbook la.... hukhuk

anishamzah said...

nak masuk jugak laaahhh ! huhu

Adii NakHeran said...

Afzainizam : hadiah dia gempak tu yang payah tu,, nak kena merayu suruh orang like plak =,="

Syaza : Silakan Join ^^

Honey : Jgn Lupa kena ada facebook dlu

aima : yeyeeee,, jgn tpuuuu

anishamzah : silakan ^^

Kasih nur azie said...

hoi adi! aku xde fesbuk. siyes tarak tipu wooooo

Adii NakHeran said...

azie : hehehe,, kenapa takdak?? m