Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Monday, February 28, 2011

Hehe,, Can u Speak Iblis??

Assalammualikum??

Apa khabar semua!! hellow everybody!!
wahh bajet mcm atas pentas,, hehe

Kali ni nak update pasal hari sabtu,,,
yess nak tawu apa jadi?? saksikan,, hehe macam melodi plak,,
oraite2,,,

Actually member aku yang kejar dekat Penawar Medical Center
dalam bahagian ecstatic tu terima 3 doktor baru dari myanmar,,
3 doktor yang merupakan 2 lelaki dan sorang perempuan,,

3 doktor tersebut datang ke malaysia utk ambil PHD,, hebatkan,, ambil kat malaysia (aku kagum)
kebetulan doktor dari myanmar tersebut kawan kepada BOSS kawan akuh yang ambil PHD
di tempat yang sama,,, fuhh respek gila,,

So cerita nya bermula,, apabila doktor  myanmar tersebut membuat lawatan ke tempat member aku kerja,,
bila dorang nak balik,, BOSS member aku ni minta mmbr aku hantar dorang kat UCSI kat cheras,
member aku pula suwuh la aku teman hantar dorang,,

Apabila dalam kereta tu,, mmbr aku tanya la kan,,
"korang dari myanmar ke?"
"yes myanmar" hahaha,, apa sengal member aku tanya bahasa melayu ni,,=,="
dorang paham ke??

Pas2 member aku tanya lagi,,,
"can u speak iblis?"
"yes can,," hahah iblis?? hampehh
english la,, dorang tu blajar tinggi2x,, takkan english tataw,,,

Dalam kete tu aku ngn member aku asik ngumpat pasal dorang,,
tapi ktorang cakap dalam loghat nogori,, dan aku dalam loghat kedah, hahaha
agk2 dorang faham x?? sebab dorang pn sembang dalam keta tu ngn kawan2 dorang,,
jadi aku xfaham,,

Pas2 aku pula tersebut,, "van, kalu dalam keta ni ada google translate boleh kita faham cakap dorang an"
pas2 aku terkejut,, sebab dorang kat blakang senyap,, hahaahaha,,
maknanya, dorang tawu aku ngumpat dorang,,
tapi aku cover,, aku nyanyi kuad2,,

Member aku da perli2,, gila benor,, aku salah cakap,,
xpatut cakap english ble nk gumpat,, sebab dorang faham,,

Dorang ni akan berkerja dengan member aku sebagai doktor baru selama tempoh dorang di malaysia,,
sebab ambil PHD ni,, dalam sebulan cuma 3 hari jeq kelas,, wahh hebat siot,, 3 hari sebulan tu kelas,,
tapi an,, seriesly dorang hensem2 dan cantik2,, macam pelakon fullhouse,, macam bukan orang myanmar,,





14 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hehe....hensem tu kalau dh mcm pelakon korea

(^^,)❤..

Kasih nur azie said...

berani ko manipulasikan muke aku tuh kan

Edy Zaidi said...

hensem ke korea?huhu


p/s : jgn lupa vote my slogan..step untuk vote ada di bawah benner blog saya...terima kasih...:)

Adii NakHeran said...

yanie : tu la,, mmg hensem pn,, jeles la,, hehee

azie : hahaha,, perasan

Edy : lagi hensem bro kan?? heheh

Edy Zaidi said...

thumbs up!!!huhu

Afzainizam said...

Semuanya fanatik
Fanatik, fanatik
Fanatik
Fanatiknya duniaku
Segalanya fanatik
Fanatik, fanatik
Fanatik
Fanatiknya duniaku
Ku katakan oh…

ni macam dalam drama korea ajer full house tuuuu


,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nukilan ku... said...

nice story...encem sgt ke 2 mamat "korea" tuh...sampai u ckp encem..
^_^

Nur Liyana said...

huhuhu.....apa daa.ngumpat yer...hahhahah..btw, yana org kedah juugak...hahahahhaa

Adii NakHeran said...

edy : thanks bro edy

Adii NakHeran said...

afzainizam : hehe,, aa,, taw xpe bro!

Adii NakHeran said...

Nukilan Ku : boleh la,, ada style,, pas2 blajar PHD plak tu,, jeles =,="

Adii NakHeran said...

yana : ang orang kedah juga, salam perkenalan yee

niesz said...

hahaaha..sekali dorang fhm da..uit. ensem..bakal doctor lak tu..wow!haha..

Hezbut Tawheed said...

Make continuation of such useful works. Thanks.