Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Monday, January 10, 2011

Sepetang di putrajaya,,

Assalammualaikum~~??

Hari ni nak cerita tentang semalam,,,
tp ble dah on9 ni,, nk gosip,, dengar cite FB nak tutup,,,
kehkeh,, abis la,, sape2 yang suka2 meroyan kat FB tu sunyi la korunk,,
Fesbuk tu ape eh?? Camne nak daftar?? cewahhh bergurau pula,,

Susah xd FB ni bagi yang meniaga kat FB tu,,,
aku ni FB jarang update,,, walaupun 98% sedare / member2 aku dari fesbuk tu,,
kalo hari2 on pown jus tag gambar utk orang komen,,

Udah la tu pasal fb,, kalo sembang pasal fesbuk xkn abis,,
nk termuntah2x nanti,,,

Best juga semlam kuar dengan photographer2x ni,,,
time tu kat pullman,, woah,, rmai juga pegantin,, ada cina / melayu / india punya pengantin pown ada,,
sempat gak curi2x shoot,, maklum la,, cikgu bagi pinjam lens dia,, carl zies 135mm manual,,
cantik woo tapi xmo tunjuk kat blog,, hehe

korunk kalo time nk g amik gambar,, jemput la aku,, hehe







mempersembahkan ni cikgu aku punya gambar aku curi,,
ni bentuk lain pula,, hehe gambar cikgu aku lagi


kalau aku terus taksub macam ni,, abis la,, alamat xkawin,
cikgu dah kawin boleh la perabih duit pown,
lens 135mm tu yg tengah sarung cikgu punya,, kiri and kanan pidot punya
Love lagi,, yang ni pown gambar cikgu aku punya


dari sudut jauh
Air oh air,, 
comel sangat ^^
suka sangat gambar ni,, - seperti bercerita-

saya sayang sangat kat budak2x,,

IA- in Action
cikgu nak pinjam yang ni pula,,
hehe,, xpew aku da penah test dah,, 

utk tempahan model lelaki,,  khas utk photographer perempuan,,
sejam 2hinggit 2posen,

lompat!

meredah semak utk kepuasan

terdampar tengah laut dalam kesunyian

abg pro,, boleh ajar??

18 comments:

niesz said...

teringin nk ade kamera mcm ni..tp mahal la..:(

Adii NakHeran said...

xpe la,, boleh pinjam,, nk pakai pkai la,, jaga elok2 ^^

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bila nak wat fotoshoot utk cik gebu lak?

hehhehehe

✿(^^,)✿

anishamzah said...

anis kan impikan camera dlsr tuh...bile tah nak dpt..syokkan snap pic chnatek2...

anishamzah said...

*chantek2.. hehe

E.d.Y said...

cantik gambar...lens mahal ni

Adii NakHeran said...

yanie : cik gebu bagitaw jeq bila,, bila free,, adi akan arrange kn,, ^^

anishamzah : mmg seronok nis,, mcm dapat kepuasan,, bagi adi camera dah jd wife adi dah,, haha,, thanks ya,,

E.d.Y : lens manual,, xd la mahal sangat,, boleh la herga dia,,,

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ady....wat pre wedding fotoshoot tak?

ada harga pakej ker?

✿(^^,)✿

Adii NakHeran said...

yanie : ada la yanie,, sila masuk ke cikgu saya punya blog,,, "http://oryzapic.blogspot.com/"
saya ni anak murid dia,,
ada terbaru snap n burn juga ada,,

BENA said...

serius ! kalo tengok gamba gune dslr ni memang jeles abes! heee :)

cop! bile nak amik bena jadi model? HAHAHAHA

Adii NakHeran said...

Bena : depends pada orang,,, kalau guna kamera DSLR paling cikai pun ada skill gambar mmg bagus cikgu saya cakap, minat ke jadi model?? kalau serius adi boleh tolong tanya kat cikgu,, hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ok....nanti yanie tgk

Mohd Ridhuan said...

syok lur ambik2 gmbr...

Adii NakHeran said...

Yanie : sila la tengok,,, kalau ada sebarang kemusykilan sila beritahu,,

Ridhuan : apa kata u cuba pula amik gambar,, mmg seronok ^^

HonEyBuNNy said...

gambarnya semua cntik2..;-)

My MiRa said...

mira teringin nak photoshoot..bila la dapat peluang..hehe

azzey said...

Petang yg indah ni...:)

Adii NakHeran said...

Honey : thanks ye honey,, c&c membetulkan kesilapan saya,, serta dapat menambahkan ilmu,,

Mira : peluang tu terbuka,, cakap jeq bila2,, On~~ hehe

Azzey : indah lagi malam nanti ye kak azzey,, hehehe