Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Friday, January 7, 2011

Bosan juga hari ni

Assalammualaikum??
Apa khabar kalian?? sihat?? yang mana kurang sihat,, di galakkan jumpa doktor k,,

Tajuk Hari ni,, " Bosan"
aku pon xfaham ekceli apa maksud tajuk hari ni,, sbb aku rasa mcm xbosan sangat,,,
kerja pown belambak,, kehkeh
dah ada plan ke korunk esok nk g mana??

Hari ni patutnya ada topik best nk post,,
tapi simpan dlu la,, nk kumpul details2x lagi,, cewahh,,
hehe ari ni just nk show general photo,,,
bosan an,,,

Naik bosan dengar lagu member pasang dlm opis ni,,
"My Heart" wooo gle sday,,, hahahaha
xpew2,, enjoy this moment,, after that go SOLAT JUMAAT,,

Test Shoot



Dia ni ada nama,, nama dia Canon 40D

Ni adik dia 500D dengan 50mm serta kit lens kecik skit 500D ni ringan
ari ahd ni baru dapat Battery Grip (BG) ngn Flash ^^

I love U,, hehe

Yang ni nset orang panggil,, blakang tu N97 32GB (symbian) and
bawah tu orang panggil Xperia x10 mini pro ( android)

yang ni ada nama tapi aku lupa nama dia, hehe
Ni Lens manual,, sharp woo,, 

10 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

get some activities around;) pasti tak bosan..

have a blessed friday ya!

Adii NakHeran said...

FIFIEY : thanks ya,, have a bless too,,

HonEyBuNNy said...

tengah bohhhsan jugak neh..huuhu

E.d.Y said...

sungguh jeels dgn lens tu

Afzainizam said...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam kenalan dari kami.......


woooooo kluar jalan jalan sambil feel ambik gambar....kalau boring tangkap gambar..... eemmmm bagus tu ....

Fxysche Nas said...

midvalley ade feztival coklat la Adi !!
Jom2... ;)

zazaw said...

gambar first kachak doeee

Kasih nur azie said...

hoh aku dah jatuh hati. bukan dgn ko. tp kamera. huhuhuhuhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Tolong ambik gambar kami yerrr

Adii NakHeran said...

Honey : bohsan kite g tengok wayang dowh,,,, hehe

E.d.Y : skrang test manual jeq,, dapat pula baru carl zeis 135mm fixed,, mmg terbaik bokeh dia,,

Afzainizam : letih juga ambil gambar ni,,, pas2 sembang2 pasal gambar jeq,, nk muntah pun ada,, hehe

Fxysche : xminat coklat T_T,, pas2 xd kawan nak temankan,, hehe,, xpew2 cik pegi dlu k,,

Zazaw : owh,, thanks,, heehe

Azie : lahh pula dah dengan kamera,, ingt kot dengan saya,, alahai perasaan lebey dowh,, hehe