Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Tuesday, January 4, 2011

Sape nak ikut pergi KURSUS??

Assalammualaikum???

Haa~ nak jemput korang g kursus wooo free lugi sape xmo,,
xpe nanti aku cite selanjutnya,,,
letih pula rasa badan ni kalo duk ofis ngadap paper + ternet tp x wat keja,,
bukan saje2 xmo buat,, tapi xd fail woo,,

La ni cek nak habak mai semalam punya cita hari isnin 3 haribulan ,,, time balik dari opis sampai ke rumah,,
than aku buka la kemeja,, tinggalkn t-shirt aku jeq,,, mcm biasa la,,
aku gulung2 kemeja aku mcm kertas,, boleh aku campak dalam tong sampah,,
apa gila aku campak tong sampah pon aku xtawu,,,

Aku nak masukkan dalam mesin basuh,, tercampak dalam tong sampah pula,,,
ada ke patut adik aku cakap aku mabuk,,, kepala hotak dia la,, aku penat kot,, hahaha
pasal tu hala tuju aku mcm tak betol time tu,,,
kesilapan kicil la,,, :))

Ok lets we series tentang tajuk kat atas,,,
malam tadi lebih kurang 10:30malam aku dapat panggilan dari cikgu aku,,
dia jemput aku hadiri kursus photographer 15haribulan ni,,,
dia nk buat penilaian,, dia ada pesan sekali ajak la member sorang dua utk pergi,, (bawa kamera)

So aku decide nak ajak la sape2 yang berminat dalam photographer datang,,,
jgn risau free jeq meh,, kalo kat luar konfom2 maen ratus taw nk blajar,,
DSLR itu mudah,, :)) kalo nak pegi tu inform eh,, xpun call number maxis ni 012-3412443 kalo nk pegi,,
incase xd transpot aku boleh tolong amik,,

BERITA PENTING SAPE XD KAMERA NK JOIN BAGITAW,,
CIKGU AKU SEDIAKAN 1 CAMERA (mungkin 500d) hehe
DIA CAKAP KALAU IKUT HARGA KEPALA MASA KURSUS RM2k WOOO
BAIK JOIN,,

meh aku amik gambar korunk,, senyum :))

16 comments:

HonEyBuNNy said...

he2.....salam ziarah....bestnya ada kursus gitu...;-)

Adii NakHeran said...

perlukan seorang sahaja lagi nieh,,
kalo nak join tapi xd kamera xpe,, ada camera stanby ^^

HonEyBuNNy said...

ala...xdk kamera sndri xbest la...;-) xpa..tetp kasi sokongan...suka tgk gambar2 last entry...style..

Adii NakHeran said...

kehkeh,,
ada orang kasi sokongan,, bestnya,, ni nk tepuk tangan sowang2x :))
suka tengok jeq??
bila nak buat action mcm 2??

E.d.Y said...

free ke??tp timing xkene la..sabtu ada class MA pulak

Adii NakHeran said...

E.d.Y : xpe la, kalo ada lagi halo2 sama abg,,, kte photographer suka2,, dari zero to pro,,

fadila ismail said...

bestnya..erm..tp sabtu xboleh ler...=(

fadila ismail said...

jap2..15hb kan?
dh ader org yg nk g gn adi ke?

mendatak hijau said...

aku nak joinn...erkk katne tu ekkk

Adii NakHeran said...

Fadila : sorry la,, dah full pula,,,
lambat woo,, xpe kalo nk tengok ahad ni ada photoshoot wedding,, kat pullman nk ikut call number adi,,

Mendatak : dah full la,, 15haribulan punya,, kalau ahad ni ada wedding shoot,, nk follow jom,, hehe,, kat pullman putrajaya

aLy A said...

if ade lg kursus free n camera standby, nak jugak

zazaw said...

ehhh nakkk
dekat area mane yerrr
ade kamere

Adii NakHeran said...

aLyA : dah full la,, maaf taw,, sbb tawaran ni pack,, untuk beberapa orang yang beginer jeq,, (mcm saya) haha

zazaw : u seremban woo,, tmpt putrajaya,, jauh mau datang,, if nak juga boleh,, xpaksa ^^ kalau u nk g shoot mana2 bagitaw la,, nk join juga ^^

Fxysche Nas said...

terlambat =(

Kasih nur azie said...

klw pegi bwk kamera phone 2megapixel boleh tak? boleh tak? boleh tak?

Adii NakHeran said...

Fxysche : xpew kalau ada len kali adi ajak k,,,

Azie : boleh2x,,, takot nanti kena bahan jeq,, hahaha kalo carl zeis 5.0mp boleh tahan lagi :))