Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Wednesday, January 5, 2011

"GiveAway Edy : Awak Busuk!"..

Ini contest ke-2 aku penah join,, menang or kalah blakang cerita sebab setiap permainan menang kalah tu adat la kan,, hahahaha apa yang penting benda ni senang juga la tapi jangan amik mudah,,,

Terma & Syarat dia korunk boleh tekan link bawah ni
.
.
.
.




NAK TAG


1. Jerung
2. Fida

13 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...and have a nice day..:)

Adii NakHeran said...

hehe,, wangi lagi nieh,,,
Thanks ^^

OLick SyaSya said...

haha...i pn wangi..btw gud luck

mendatak hijau said...

suke yee ko tagged aku..
okok..aku join kot tp aku wangi yee

cahayachenta said...

cptnya join.. hehe.. x smpt lagi nk join,,

n@jwamz said...

woOoO....da join! best of luck (^_^)

Kasih nur azie said...

awak cantik! xde ke org nak buat GA ni hek?

Adii NakHeran said...

OLick : thanks ya

Mendatak : dah wangi pown join bagi + wangi heheh,,

Cahaya : biasa la,, tengok la kategori lelaki sape first join?? hahaha

Azie : awak cantik utk gurl boleh la,,, kalo ada boy perasan dia cantik,, Oh My Gurl,,

butterflyana said...

Good Luck!
:)

Jerung Tempang said...

hahaha. adii. thnx tag aku. t aku join. aku tak sempatla weekend ni. sedih btol.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Diucapkan good luck ....GiveAway Edy... Awak busuk....aku nak joint gak lahh....Tapi busuk -busuk lelaki ade gak wanita yang minat betul tak gitu....

HonEyBuNNy said...

good luck....wangi la..uhuhu

**dialog dlm blog i tu..i create sndri la..hehehhe...kish i jek..hahah

Adii NakHeran said...

butterflyana : thanks 4 the wish,, its can be my spirit,,

Jerung : la,, bz pasai pa?? lama xupdate,,

Afzainizam: kehkeh,, ye ke ada wanita yang minat?? mungkin ada,, jenis yang xmemilih,, saluutt,, meh join, kalo ko menang kte share,, kalo aku menang,, aku xnk share,, hahaha

Honey : thanks ya,, eh2x macam dapat bau jeq wangi,, hehe,, oh sememangnya anda seorang kreatif,, "saya suka awak"