Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Tuesday, December 21, 2010

PhotoShoot Ina & Fadzli Outdoor

Assalammualaikum???
Kehkeh tengok la aku over pose mengalahkan pengantin,,
bersama mat mie,, Pro in 50mm


Tengok tu apa aku buat??
hehehe

sabtu lepas,,, merupkan hari yang best bagi aku wehh,,,
kehkehkeh,,, sebab dapat join photographer2x pro untuk amik gambar,,
dorang ajar aku yang beginner nieh,,

bagi aku ilmu tu penting,,,
tambahan pula dapat benda baru,,,
so mmg best la,,

Hari ini ada shoot lagi kat Putrajaya,,
sape nk join datang jeq,,, jgn lupa bawa tripod + flash
akuh pun bang jai bagi pinjam canon speedlite,,,
dia nk ajar aku amik gambar model,, :)) BEST2x


ni gambar yg telah siap,, cantik x pengantin??
tapi gambar ni semua di edit by oryza and take by oryza
and for information boleh ke page beliau --> PhotoGrapher Bang Jai




8 comments:

Jerung Tempang said...

waaaa.. aku berminat betol bab2 ni. hish..

Adii NakHeran said...

bermula dengan tidak sengaja,,,
hehehe,,,
orang cakap from zero be a pro,,

|cah-sahaJa said...

nice..!!! nk join gak.. hehehe...
i lom berkesempatan nk join abg i.. :)
dhe un photographer gak.. i blaja un dr dhe n adik i.. :)

Adii NakHeran said...

datang la malam ni depan istana kehakiman,,,
ajak ur bro and little bro join,,
banyak photographer yang join,,,
so yang mana beginer2 join jeq,,
saya pown ada orang ajak,,
jgn risau model di sediakan,, kehkehkeh,,
nasib da standby 50mm yeeeeeeah

syaza kelyza said...

canteknye gambar diorangggg ^^

alalala sweet sangat aihhh :D

|cah-sahaJa said...

hahaha.. i kat perak la u.. jaoh.. :P

Fxysche Nas said...

cantik weyh..sgt sgt sgt sgt...!
kn best kalo dpt amek gmba sesaje cmnih..
hihihihihihi

Adii NakHeran said...

syaza kelyza : thanks cantik di mata kita jeq,, tapi di mata photographer yg pro2 kena comment woo,, gambar bercahaya (tengok orang tu btol2x bercahaya)

Cah-sahaJa : owhh,,, orang perak,, bila la boleh pegi perak nieh,, ada tempat menarik x???

Fxysche Nas : kalo nk bergambar saje2 cm 2 boleh,, bawa ur couple skli eh?? ada orang arrange t,,, :))