Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Friday, December 24, 2010

my last post in this week (maybe)

Assalammualaikum???

haaa,, esok aku dah mula nak bergerak ke kedah,,,
woh oh oh balik kampung,,,
kampung cek kat kedah,, ALOR STAR
so sape yg duk kedah,, jom kite lepak~~ horeyyy

aku da apply cuti,,, kehkehkeh,, seminggu woooo
3/1/2011 baru masuk kerja,, woahhh lama x??
duduk kedah ni mmg best ar,, dekat dengan sawah padi,,,
nasib la baru lepas banjir,, da surut,, ^^

mungkin blog ni x di update dalam seminggu 2,,,
sebab laptop bukan nya leh guna,, adik tu conform2 ngn fesbuk dia jeq,, malas ar kacau,,
kalo umah nenek aku ada wifi xp la gak,, mau aku update pkai nfon jeq la,,,
xkn nk bawak pc ke umah nenek,, gilo,,

so kalo la ada orang yang rindu kat aku,,,
jgn pendamkan,, luahkan kat bahagian komen k,,
mmg aku buka ruang komen untuk korang,,, kehkehkeh

3 comments:

HonEyBuNNy said...

he2...ok2...sy rindu awk..hehhehe

Jerung Tempang said...

laa. kg kt alor star. dkatla ngan aku. hahaha

btw bro,aku dah wat blog lain. if ang rajin, follow aku kt sna lak k? hehe

http://jejarijerung.blogspot.com/

Adii NakHeran said...

HonEyBuNNy : waaaa,, betul ke apa saya baca ni?? ohh tidakk,, :))

Jerung : nak datang cmne,, contact number kaw xd dowh,, bagi la aku,, meh2x,,