Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Tuesday, November 30, 2010

Kekekekuiiii,,, (mood today unhappy ckit)

Semakin hari semakin malas nk update blog,, kenapa ya??
huhu,, gambar ni sekadar hiasan,
dalam toilet,,
akuh tiada keyakinan diri utk bergambar dia luar,,
kenapa baca blog orang lagi best dari baca blog sendiri??
dorang letak perisa apa kat blog dorang ha??
korunk bley tolong x cara2 nk bagi banyak bahan dalam blog??

Ramai juga aku mnta tolong orang ajar cmne??
tapi apakan dayaa,, pak cik dan makcik dorang sibuk kot,,,
hari ni nk update tentang perkara berlaku hari jumaat lepas
waktu men futsal antara
Seksyen Teknologi Maklumat (STM)  vs Seksyen Bayaran (SB)

Lepas magrib an amik kawan aku mat tinggal kat cheras dekat itu kilang RAMLY burger
Kemudian kami terus bergerak ke DENSO bangi,,, kat blakang tu ada gelanggan futsal,,
bayangkan dari 8:30 smpai sana 10:15,,, nk tawu x sebab pe??
kalo ikot akal logik an,, nk pegi sana baru 30minit,,,

tapiiii,,, kami tersesattttt!!! OMG,, bayangkn la bape lama cari gelanggang futsal tu,,,
siap calling akak yg kat opis tu utk tanya kat mana lokasi gelanggang tersebut,,,
jawapan beliau mmg best,,, korunk balik jeq la dik,,, adoi,, orang da siap2 xsabar2 nk men,,
ada dia jatuhkn semangat ktorang,, ahhhhh,,

setelah 1jam berlalu kitorang tanya makcik kat kedai runcit,,,
kahkahkah makcik tu siap bagi mapping lagi,, pehh mcm2 tawu jeq,, aku ikot la direction dia bagi,,,
skli lagi,,, xjumpa juga,,, nampak ada pakcik bawa lori tu tengah benti,,, ktorang tanya la,,
" pak cik mana futsal dekat area cni eh??"
"ada dekat kawasan blakang kilang ni"

cari punya cari,,, akhirnya,, bila aku lalu kawasan kilang tu,, aku perasaan yang bangunan ni,,
bukan macam kilang2 laen,, bila aku masuk gear reverse,, baca signboard kecik tertera la
" AKTIF FUTSAL " lahabau benor,,, padahal lorong tu da 5x aku lalu,,, tp baru dapat petunjuk,,
hehehe,, selepas park keta,, terusssss lariii ke gelanggang,,, nsb game abis pkul 11,, ada la masa nk men lagi,,

brader2 sume tanya asal lambat??
jawapan ktorang selamber dengan bongkak + angkuh,,
ktorang STAR bang,, mmg lambat,,hehehe
ni la dia penyokong liverpool
smpai gigi patah + terkoyak dagu

haa,,, bila da masuk gelanggang,, kemain seronok aku ngn mmbr aku ni,, ramai gle abang2 opis yang men,,
aku pe lagi,,, jadi Didier Drogba kejap,, men striker,, dan aku berjaya sumbatkn 1 gol dalam masa 3 minit permulaan permainan,,, cantek beb,, kemain gembira,,, TAPI,,

hanya sementara bila member aku Mat Deris di tolak jin,, tetiba tersungkur jatuh dagu beliau terkoyak,, tersembam,, aisemen
oh damn!! da la sampai lambat,, maen baru sekejap aja,, tetibe mmbr jatuh,, pikirkan beliau "ACTING" tapi tengok kesan titikan darah

kesian,, nk xnk aku kena drive bawa dia g hospital PUTRAJAYA,, masa perjalanan tu nasib bek dia xmuntah dalam keta aku,, sempat dia
ni la wad kecemasan kat putrajaya hahah
warning aku suwuh buka tingkap sebab dia xtahan nk muntah,, Kasian an??





 korunk tawu x,, mmbr aku yang cedera juga ni xd layan walaupn baju dia penuh darah2,,,
bayangkan la dari kul 11 smpai kul 12 baru nk dilayan,, woahhhh
service dia dari 10 boleh bagi 8 la,, mungkin ramai lagi orang kot,, apa pn best juga la,, ada tv
aku xbosan,,, thanks to staff kat Hos Putrajaya,,
dah tu free plak,, no payment for goverment staff,, kekeke,,,



11 comments:

Cik Gallus Gallus said...

Main futsal samapi masuk hospital

Adii NakHeran said...

hehe,, tu la pasal,,
ni sebab masuk xbaca doa,,,
men redah jeq,, kahkahkah,, huish!!
jgn ketawa,, kesian dia,,

mendatak hijau said...

fuiii..
trus emergency link..giler arr

MiZz MiMi said...

hehehe kelakar pl cite u cri gelanggang futsal tu..hehehhe

Adii NakHeran said...

kekeke,,,, mcm teruk sangat an,,
smpai sekarang ni masih lagi kena bahan ngn dak2 opis,,, hahaha men futsol leh jd cm 2,, alahai,,

P/S: elok men masak2 jeq,, lagi best

MiZz MiMi said...

men masak2 t u sesat jalan nk g market pl...
hahaha..wlpon dah trg2 signbord market tu besar sgt..ahhaha

Adii NakHeran said...

yg menjadi problemnya,,
futsal tu xd dalam sistem GPS saya,, tu yang marah gle,,, hahaha mmbr siap bahan buang jeq garmin tu,, guna garmin tanya orang pown leh xjumpa,,

Lya Colours said...

ehem2

Adii NakHeran said...

ehem2x juga la,, hehe,,
always keep smile :)

fadila ismail said...

dasat2....
bersukan smpai sakit2...
hehe...
sesat buat kita ingat....

keep smile...=)

Adii NakHeran said...

kehkeh,,,
tp kitorang xserik,,,
masih lagi main tiap2 minggu,,~~
best,,!!