Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Thursday, December 2, 2010

"edit foto contest"















Cek ni bukan orang yang reti2 edit gambar sangat,,,
Ckup2 Ilmu jeq,, hahaha
Ni saje2 Join,, Hadiah?? Xpenting~~ sambil jari telunjuk ke kanan dan ke kiri,,
kalo nk join kena isi borang kat >>>> (Penganjur Program)







Ni gambar nk masuk dalam Contest,,
Jgn Gelak,,
                                                                             

Before EDIT






























After EDIT




Ni aku nak gelak ni,,, aku ase lagi semart gambar kat atas tu haa,,, lagi sharp kot gambar kat atas tu haa
hehehehe,,,
xpew2,, nk wat cmne an,,,
dah nama kata EDIT,, eden torai jeq la

16 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah...datang jeling2 hehe..xlah pic kedua tu agy cantek ...nmpak mcm sedang berburu kat hutan..ayam hutan kot yg dicari hehe..thanx ye join..gud luck !

Adii NakHeran said...

kahkah,,,
xnmpk ke cik akak,,
buah kelapa yg cek pegang tuu,,
berburu dalam fantasi ada la

tia of revenge said...

hehe! wow, nice one! confrm sy ke blakang :)
hehee

fadila ismail said...

hehe...cantek2....good luck...laen dr yg lain...

Adii NakHeran said...

tia : ehh tuan rumah plih u munyerr,, jgn wisau ma,,,

fadila : ye kew?? ke nk sedapkn hati jeq ni,,, hahaha

ms ayu said...

lawa la edit..pakai photoshop..sangat la susah nak blajar ngan photoshop n i...gud luck ya..awk pon calon2 winner gak ni..hehehe

Adii NakHeran said...

:)) light room 3 + CS3,,
cuma da alami,,,

MizRayy said...

waa... cntik.. ada harapan nk jd pmnang nie...

tia of revenge said...

amazing! XD ehe.. lalala

hamzah ian said...

comel sungguh penganjur contest. keh keh

Adii NakHeran said...

MizRayy : Harapan tinggal harapan jeq la,, kekeke,,,

tia of revenge : ye ke?? mmg hebat pown an?? kahkah,, lebey2 plak,, xd la,, mmbr2 sume kutuk,, gambar no quality -.-

hamzah ian : hehe,, comel mmg comel,, mkwe u ngamok t u xpuji dia,, hahaha

Tomato Gurl's Life said...

pandainya edit..good luck ye!

Anonymous said...

not bad...
good luck

Anizzah Alli said...

cntk! gudluck ye! :)

rieyana ynn said...

wah...nice edit...kompem yana kalah...kahkah...;d

geramgaram said...

duk dalam dusun ku pic kedua tuhh..so class harap u menang