Tentang Saya~

My photo
Semenyih, Kajang, Malaysia
nothing about me,, nothing to say,,, maybe no need to know who am i,, just want to tell that i am person who in good,, I respect people who have knowledge,, I always need guidance,, I will try to achieve my ambitions

Kata2 semangat akuhhhhh

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu,jika kau hilangkan agama dalam dirimu,maka hilanglah cintaku padamu"

"Aku mencintai orang2 yang soleh, meskipun aku BUKAN sebahagian dari mereka"

"Aku sangat benci orang2 yang bermaksiat, meskipun tanpa aku sedar, aku SEBAHAGIAN dari mereka"

Thursday, March 3, 2011

Adii!!, u tadee topik laen ke?

Assalammualaikum??

Apa khabar kalian semua,,
harap hendaknya sihat2 belaka,,,
sebab skrang ni aku rasa badan ni mengigil2x,,
ahhhh,, PCM dah telan paracetamol pn dah telan,,,,

Lega skit la,, ingat kot nak updated semalam,,,
tapi tension,, aku tak dapat masuk konvo,, dorang xbagi,,
xpew,, family aku cakap bukan rezeki,, sambung blajar lagi,, dapat konvo balik,,
aku akan sambung blajar lagi,, yeah!!

Ni nak flashback masa ari ahad lepas la,,,
sorry la post2 aku ni sume xfresh2x,, nak baca, baca la,
ahad lepas yeee,, aku g broga,, hehe,,
naik lagi dowh,,

Tapi kali ni aku naek,, balik timbang berat,, Oh Man,,
7KG turun,, pehh dari 75KG drop to 68~69KG cam 2,,,
gila x?? aku terkezut gila,, kena makan banyak2 lagi pasni,, hehehe
aku tak pandai dalam penulisan or karangan ni,,

Aku bercerita melalui gambar sahaja,,
sila la lihat ^^


woahh tengok semak,, hehe

aku di suruh buat gini,, terpaksa,,

yeahh ada model,,

bang zack


9 comments:

azzey said...

Saya pon nak try ponstan (ubat tahan sakit) kot2 blh kurang sakit ulcer nih...:)

Adii NakHeran said...

azzey : ponstan tu lebey kurang macam pain killer,, dia tahan sakit,,

niesz said...

nape xboleh masuk konvo plak yer?

Adii NakHeran said...

niesz : borang xhantar2,, hehe,, salah adi juga,, xmo kenang2,, sday la niesz T_T

azzey said...

Adii Nak Heran: Tengsssssss bagi saya idea. Mkn guna straw...hi3...saya masukkan url awak skali dlm entry tu..:)

Adii NakHeran said...

azzey : eh, adi ingat bergurau jeq, xd la smpai pakai straw,, btw ur welcome,, ^^

shah-kayrul said...

slam perkenalan adii...

kalau naik broga boleh turun 7 kg...lepas nie mesti ramai yang daki broga sebab nak kurus cepat...hehehehe

Edy Zaidi said...

teringin nak g broga..tp xde org ajak.haha

(padahal weeknd bz dgn study)

Tawheed Procation said...

Such works demands admiration. Thanks.